Kartica vjernosti LinijeZ
S karticom vjernosti ostvarujete 20% popusta!

Smršavjela pola kvintala

Smršavjela pola kvintala

Datum objave: 21.02.2013, 11:39h   Autor: admin

Od siječnja 2008. godine 32.-godišnja Diana Babac iz Vodica pevalila je težak put. Preciznije kazano, put težak 50 kilograma. Ova simpatična i uvijek nasmiješena majka dviju djevojčica u dobi od 13 i 8 godina, smanjila je tjelesnu težinu zahvaljujući Liniji Z!

- Oduvijek sam imala problema s „viškovima“, a dvije trudnoće dodatno su pogoršale situaciju. Ne smijem vam ni kazati koliko sam kilograma imala kada sam čvrsto odlučila da nešto moram učiniti , reći ću samo da sam u siječnju nosila konfekcijski broj 54, a sada nosim 44!-govori s osmijehom.


U „nemilosrdnoj“ borbi s kilogramima presudna je bila podrška Zdravke Milković, nekoć košarkašice reprezentativke, a već godinama vlasnice šibenskog salona za njegu tijela „Linija Z“ , ističe naša sugovornica:
- Sa zdravkom sam pono razgovarala o tome što valja jesti, a što ne, zajedno smo promijenile režim moje prehrane. Redovito smo dva puta tjedno provodile intenzivne tretmane, koji su mi puno pomogli. Meni je osobno nekako najvažniji bio njen nadzor, spoznaja da ćemo svakog tjedna razgovarati o postignutim rezultatima ili problemima koji me muče.Svaki je petak bio rezerviran za vaganje. Imalo-pomalo od nekoć „mrske neprijateljice“ ,kojoj se godinama nisam ni približavala, vaga je postala moj saveznik-pripovijeda dijana.


Odnedavno joj je poseban gušt kupovati odjeću, jer sad može odjenuti brojeve o kojima je prije mogla samo sanjati:
- Puno puta mi se dogodilo da sebi nisam mogla kupiti nešto što sam žarko željela, a nekidan sam čak uspjela uči u klače konfekcijskog broja 42!


Od povratka na staru težinu uopće ne strahuje , iako su, veli, česti slučajevi da se neželjeni kilogrami puno lakše vrate nego skinu:
- Previše je truda i odricanja iza mene da bih se ponovno vratila na početak. Uz Zdravku koja mi je uvijek znala govoriti:“Najvažnije je ne zgrišiti“, imam i podršku svoje obitelji ,tako da povratka neće biti. Osjećam se sjajno i taj osjećaj želim zadržati-kategorična je Diana Babac.

Novosti i akcije

 

Newsletter

Prijavite se newsletter Linije Z!