Kartica vjernosti LinijeZ
S karticom vjernosti ostvarujete 20% popusta!
O nama

O nama

Salon za njegu tijela i lica Linija Z počeo je s radom 1990. godine. U periodu od 2002.-2006. bili smo i u vodičkim hotelima Punta i Olimpia. Otvorili smo prvi pilates studio u Dalmaciji koji je uspješno radio do 2007. kad smo cijeli prostor pretvorili u Beauty centar.

Naš centar je specijaliziran za programe mršavljenja i uklanjanja celulita, a u svom radu koristimo najučinkovitije metode i redovito pratimo nova dostignuća.
Radimo po vlastitoj metodi koju pored kozmetičkih tretmana čini i vježbanje, detoksikacija te pravilna prehrana (ne dijeta, ne gladovanje). Programi se izrađuju individualno nakon obaveznog razgovora i analize tjelesne mase sa specijalnom vagom.

Na početku klijentice upozorimo da je mršavljenje posao za dvoje i da one svoj dio posla moraju odraditi. U našem centru čuvamo kartone klijentica od 1990. godina i one su naša pokretna reklama.

U slučaju da procijenimo kako se klijentica ne pridržava uputa ili jednostavno u tom periodu njen organizam ne reagira – svakog upozorimo da možemo preporučiti pauzu ili prekinuti program i vratiti ostatak novca.
U slučaju da klijentica nije zadovoljna rezultatom mršavljenja – može zatražiti povrat novca po dogovorenim uvjetima.

Naša metoda i naše dugo iskustvo garancija su kako u 95% slučajeva dođemo do željenog rezultata.

Plaćanje: gotovinom uz gratis tretmane ili čekovima i karticama na više rata.


Zdravka Milković, dugogodišnja šibenska košarkašica, bila je više puta proglašavana najboljom sportašicom grada.

Bila je i višegodišnja reprezentativka i sudionik mnogih međunarodnih natjecanja sa kojih je donijela i prvu zlatnu žensku medalju u Šibenik. Karijeru je završila dvogodišnjim igranjem u Belgiji gdje je prve godine bila proglašena najboljom strankinjom.

Po prestanku sportske karijere i povratku u Šibenik otvorila je prvi studio za njegu tijela za žene.

Zašto izabrati baš nas?

Opširnije ...

Pogodnosti

Opširnije ...

Novosti i akcije

 

Newsletter

Prijavite se newsletter Linije Z!